marți, 24 septembrie 2013

Vinete umplute cu carne



Ingrediente:
4 vinete
2 oua
300 gr carne macinata mixta(porc-vita)
150 gr.branza topita
70 gr parmezan
1 rosie
1 ceapa
sare,piper
ulei

Mod de preparare:
Se spala vinetele si se taie in doua pe lungimea lor, dupa care scobim interiorul pastrand pulpa.
Intr-o tigaie  punem la prajit in ulei  ceapa taiata bucatele  foarte mici, unim carnea macinata si pulpa de vinete taiata bucatele.Se adauga dupa aceea si rosia   taiata si ea  bucatele, se adauga sare si piper  si se lasa pana se  coace carnea bine. Dupa   aceea se lasa la racit  putin si se amesteca cu ouale, parmezanul, branza topita taiata cuburi si se amesteca bine.
Se pune in interiorul vinetelor scobite aceasta compozitie dupa care  se pun  in cuptor la 180 grade pentru 30-35 minute.
Se servesc calde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu