marți, 24 septembrie 2013
Vinete umplute cu carne
Ingrediente:
4 vinete
2 oua
300 gr carne macinata mixta(porc-vita)
150 gr.branza topita
70 gr parmezan
1 rosie
1 ceapa
sare,piper
ulei
Mod de preparare:
Se spala vinetele si se taie in doua pe lungimea lor, dupa care scobim interiorul pastrand pulpa.
Intr-o tigaie punem la prajit in ulei ceapa taiata bucatele foarte mici, unim carnea macinata si pulpa de vinete taiata bucatele.Se adauga dupa aceea si rosia taiata si ea bucatele, se adauga sare si piper si se lasa pana se coace carnea bine. Dupa aceea se lasa la racit putin si se amesteca cu ouale, parmezanul, branza topita taiata cuburi si se amesteca bine.
Se pune in interiorul vinetelor scobite aceasta compozitie dupa care se pun in cuptor la 180 grade pentru 30-35 minute.
Se servesc calde.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu