Ingrediente:
pasta mixta 500 gr
conopida 1 buc
cascaval afumat 250- 300 gr
patrunjel
4 linguri ulei masline
sare,boia de ardei picante
usturoi 3-4 catei mici
parmezan
Mod de preparare:
Intr-o tigaie se pun cam 4 linguri de ulei de masline si cateii de usturoi care se lasa pana se rumenesc, dar nu prea tare . Se adauga conopida bucatele mai mici, se pune apa cat sa o acopere si inca putin, sare , boia,patrunjel taiat marunt si se lasa la fiert la foc mediu. Dupa ce conopida a fiert se pun pastele si se lasa pana acestea se fierb.In cazul in care mai trebuie apa adaugati cate putina(apa calda) ,dar atentie nu trebuie sa iasa ciorba...Cand sunt gata fierte, compozitia se amesteca cu parmezan, eu folosesc cam 100 gr si cu bucatele de cascaval afumat.Se pune compozitia intr-un vas la cuptor pentru cateva minute pana prinde un pic de crusta. Pofta buna!!!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu