luni, 23 septembrie 2013

Paste la cuptor cu conopida si cascaval afumat



Ingrediente:
pasta mixta 500 gr
conopida 1 buc
cascaval afumat 250- 300 gr
patrunjel
 4 linguri ulei masline
sare,boia de ardei picante
usturoi  3-4 catei mici
parmezan

Mod de preparare:
Intr-o tigaie se pun cam 4 linguri de ulei de masline si cateii de usturoi care se lasa pana se rumenesc, dar nu prea tare . Se adauga conopida bucatele  mai mici,  se pune apa cat sa  o acopere si inca putin,  sare , boia,patrunjel  taiat marunt si se lasa la fiert la foc mediu.  Dupa ce conopida a fiert se pun pastele si se lasa pana  acestea se fierb.In cazul in care  mai trebuie apa adaugati cate putina(apa calda) ,dar atentie nu trebuie sa  iasa ciorba...Cand sunt gata fierte, compozitia se amesteca cu parmezan, eu folosesc cam 100 gr si cu   bucatele de cascaval afumat.Se pune compozitia intr-un vas la cuptor pentru  cateva minute pana prinde un pic de crusta. Pofta buna!!!!!!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu