Ingrediente:
1 cana ulei sau unt topit
2 cani zahar
3 oua
coaja lamaie si zeama lamaie sau esenta de lamaie
2 1 /2 cani faina
praf de copt
225 gr iaurt grecesc
300 gr capsuni
Mod de prepaare:
Incalziti cuptorul la 180 grade C. Faina se amesteca cu praful de copt si coaja de lamaie si se pune deoparte.
Cu un mixer electric, se amesteca untul topit si racit împreună cu zahărul până devine pufos. Batem ouale dupa care se amestecă cu sucul de lamaie. In amestecul de făină se pune iaurtul, untul si ouale si se bat bine.
Capsunile taiate bucatele se dau prin faina .
Se toarna aluatul in tava unsa si se pun deasupra capsunile bucatele mici. Coaceți timp de 60 minute, sau pana cand o scobitoare introdusa in centrul de tort iese curata.
Se lasă să se răcească cel puțin 20 minute în tava.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu