Ingrediente:
200 gr faina integrala
100 gr faina tip 00
1 plic praf de copt
500 gr prune micute
125 gr margarina
125 gr iaurt
150 gr miere
2 oua
coaja 1 lamaie
Mod de preparare:
Se pune mierea la topit impreuna cu margarina amestecand mereu pana se topeste margarina dupa care se lasa sa se raceasca putin. Se amesteca cele doua tipuri de faina cu praful de copt.Se taie prunele feliute tip julien. Ouale se bat si se amesteca cu mierea si margarina, cu iaurtul si coaja de lamaie dupa care se incorporeaza cate putin faina pana se obtine o pasta omogena. Se pun dupa aceea si feliutele de prune si se amesteca usor.
Se unge forma cu margarina , se toarna compozitia si se lasa la cuptor in prealabil incalzit la 180 de grade pentru 50-55 minute.
Se lasa sa se raceasca in forma .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu