luni, 23 septembrie 2013

Cake cu faina integrala si prune



 


Ingrediente:
200 gr faina integrala
100 gr faina tip 00
1 plic praf de copt
500 gr prune micute
125 gr margarina
125 gr iaurt
150 gr miere
2 oua
coaja 1 lamaie


Mod de preparare:
Se pune mierea  la topit impreuna cu margarina amestecand  mereu pana se topeste margarina dupa care se  lasa sa se raceasca putin.  Se amesteca  cele  doua tipuri de faina cu praful de copt.Se taie  prunele  feliute tip julien. Ouale se bat si se  amesteca  cu mierea si margarina, cu iaurtul si coaja de lamaie dupa care se incorporeaza cate putin  faina pana se obtine  o pasta omogena. Se pun   dupa aceea si feliutele de prune si se amesteca usor.
Se unge  forma cu margarina , se toarna compozitia si se lasa la cuptor in prealabil incalzit la 180 de grade pentru  50-55 minute.
Se lasa sa se raceasca in forma .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu