marți, 24 septembrie 2013

Ciuperci umplute cu piept de pui







Ingrediente:
ciuperci
piept de pui 200 gr
1 ceapa verde
1/2 ardei capia rosu
1 rosie
sare,piper
boia ardei dulce,ulei
cascaval

Mod de preparare:
Curatam ciupercile, taiem piciorusele si tocam marunt, taiem legumele si pieptul de pui marunt... intr-o tigaie punem pieptul de pui la prajit in ulei, condimentam si lasam 2-3 min... adaugam ceapa verde, lasam un min, ardeiul,piciorusele  de ciuperci, rosia si lasam pe foc mediu sa scada... intr-o tava punem hartie de copt, ungem cu unt sau ulei si asezam ciupercile, punem din compozitia de carne si legume, introducem la cuptor cca 20 min, se scoate tava si se pune cascaval taiat feliute subtiri peste ciuperci... se mai lasa la cuptor pana ce se topeste cascavalul ( cca 15 min).Atentie punem putina sare pe ciuperci inainte de a pune compozitia.

POFTA BUNA!!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu