sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Pui la cuptor cu masline verzi si cartofi




Ingrediente:

Mod de preparare:
 Pieptul de pui se spala si se taie in jumatati; se sareaza si se condimenteaza cu un amestec de usturoi zdrobit si condiment de pui .
Se aseaza intr-un vas termorezistent si se stropeste cu ulei de masline ; se presara cu piper  macinat.
Cartofii se curata de coaja , se taie in jumatati si se presara cu un amestec de sare, condiment de pui ; se stropesc cu ulei de masline si se aseaza in tava langa pui ; se aseaza printre cartofi foile de dafin si maslinele verzi.
Se toarna un pahar de apa fierbinte in care s-a dizolvat un cub de Maggi de pui.
Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade cca 1 ora sau pana se rumenesc puiul si cartofii; se dechide din cand in cand cuptorul si se stropeste din cand in cand puiul cu lichidul din tava.

Sa  aveti pofta!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu