O reteta destul de usoara si foarte buna pentru micul dejun.Pofta buna!
Ingrediente:
Aluat
500gr faina
20gr drojdie
200 ml lapte
5 linguri zahar
Umplutura
1borcan dulceata cirese,stafide
1 ou ptr uns
esente, coaja lamaie
Mod de preparare:
Incalzim putin 4 linguri de lapte si dizolvam 2 linguri de zahar si drojdia,punem 2 linguri de faina apoi lasam sa se odihneasca 10 minute pana face basicute, dupa aceea amestecam cu restul si se mai lasa 1 ora la crescut la loc caldut.
Dupa ce aluatul si-a dublat volumul il punem pe masa infainata, il intindem intr-o foaie si il ungem cu dulceata , dupa care se pun stafidele. Rulam cu grija si o asezam in tava pe hartie de copt, o ungem cu galbenus si punem zahar deasupra.
Incalzim cuptorul la 200 de grade si o coacem pentru 40-45 de minute .
Enjoy!!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu