- 1 piept de pui
- 300 gr ciuperci proaspete
- 200 gr cartofi mici noi
- 1 ardei
- 3 catei d usturoi
- 2 linguri pasta de rosii
- boia de ardei
- 1 varf de lingurita chimion
- sare
- piper
- 4-5 linguri ulei de masline
Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja pentru 10 minute. Ai mei cred ca erau deja curatati de coaja cand i.am cumparat.
Pieptul de pui se taie cuburi, apoi i se adauga sare, piper, boiaua, usturoiul pisat, chimionul, pasta de rosii si ardeiul taiat fasii.
Cand cartofii sunt gata, se pun peste pui, se adauga ciupercile intregi si uleiul de masline si se amesteca bine totul.
Se da la cuptor pana carnea e gata.In reteta originala era scris 30 minute dar eu am lasat mai mult de o ora sa fiu sincera.Din cand in cand se amesteca ca sa se faca pe toate partile.
A fost foarte bun si sigur o sa mai repet reteta cat de curand.
Pofta buna!!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu