marți, 1 octombrie 2013

Piept de pui cu ciuperci la cuptor



Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • 200 gr cartofi mici noi
  • 1 ardei
  • 3 catei d usturoi
  • 2 linguri pasta de rosii
  •  boia de ardei
  • 1 varf de lingurita chimion
  • sare
  • piper
  • 4-5 linguri ulei de masline
Mod de preparare:

Cartofii se spala bine  si se pun la fiert cu tot cu coaja pentru 10 minute. Ai mei cred ca erau deja curatati de coaja cand i.am cumparat.
Pieptul de pui se taie cuburi, apoi i se adauga sare, piper, boiaua, usturoiul pisat, chimionul, pasta de rosii si ardeiul taiat fasii.
Cand cartofii sunt gata, se pun peste pui, se adauga ciupercile intregi si uleiul de masline si se amesteca bine totul.
Se da la cuptor pana carnea e gata.In reteta  originala  era scris 30 minute dar  eu am lasat  mai mult de o ora sa fiu sincera.Din cand in cand se amesteca ca sa se faca pe toate partile.
A fost foarte bun  si sigur o sa mai repet reteta cat de curand.
Pofta buna!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu