Ingrediente:
- 1 lingurita scortisoara
- 3 linguri zeama lamaie
- 200 ml frisca proaspata lichida
- 500 gr branza Philadelphia
- 2 oua plus 2 galbenusuri
- 250 gr pulpa de dovleac
- 200 gr zahar
- 100 gr ciocolata fondente
- 1 bomboana de culoare neagra maron
- 250 gr biscuiti Digestive
- 150 gr unt
- 2 lingurite zahar brun
Inainte de toate preparam dovleacul....se taie bucatele mai mici si se pune la fiert in oala cu presiune cu putina apa cam 10 minute.
Dupa aceea punem biscuitii in mixer impreuna cu cele 2 lingurite de zahar brun, dupa care se amesteca cu untul topit si se pune pe fundul unei tavi rotunde de diametru 24 cm tapetata cu hartie si unsa cu unt, presand bine cu o lingura ( biscuitii se pun pe fundul tavii dar si putin pe laterale). Dupa care se pune tava in frigider pentru 30 de minute. Si ne apucam in sfarsit de crema: in mixer punem Philadelphia, zaharul, pulpa de dovleac, sucul de lamaie, scortisoara, frisca lichida si ouale. Aceasta compozitie se toarna peste biscuiti si se baga in cuptor la 190 grade C pentru cca 50 minute.Dupa aceea nu se scoate imediat di n cuptor pentru a nu se lasa , lasati cuptorul putin deschis pentru a se raci in cuptor cat de cat.
Dupa ce s-a racit trecem la decorat: topim ciocolata si cu un con formam plasa de paianjen iar din bomboana facem paianjenul. Se pune in frigider cam trei ore.
Mie imi place la nebunie acest tort!!!!Buon Halloween !!!!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu