- 700 gr dovlecel decojit (4 bucati)
- 3 oua
- 125 gr faina
- 150 ml lapte
- unt ptr uns tava
- 100 ml smantana
- 50 gr cascaval
- 75 gr parmezan
- praf copt 1/2 pachet
- sare,piper
- marar verde
Mod de preparare:
Dovleceii decojiti se taie felii subtiri.Se bat ouale,se adauga laptele,sarea piperul si la sfarsit smantana(eu nu am gasit aici smantana si folosesc mereu iaurt grecesc si nici marar nu se gaseste si folosesc patrunjel).Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga in compozitie.Se incorporeaza mararul tocat marunt apoi cascavalul ras si dovleceii.Punem compozitia intr-un vas termorezistent uns cu unt si pe deasupra se presara parmezanul si se da la cuptor pentru 40 -45 minute la 185 gradeC.
FOARE FOARTE BUN .Chiar ne-a placut foarte mult MIE SI SOTULUI MEU!!!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu