marți, 25 martie 2014

Budinca de dovlecei

 Ingrediente;
  • 700 gr dovlecel decojit (4 bucati)
  • 3 oua
  • 125 gr faina
  • 150 ml lapte
  • unt ptr uns tava
  • 100 ml smantana
  • 50 gr cascaval
  • 75 gr parmezan
  • praf copt 1/2 pachet
  • sare,piper
  • marar verde

Mod de preparare:
Dovleceii  decojiti se taie felii subtiri.Se bat ouale,se adauga laptele,sarea piperul si la sfarsit smantana(eu nu am gasit aici smantana si folosesc mereu iaurt grecesc si nici marar nu se gaseste si folosesc patrunjel).Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga in compozitie.Se incorporeaza mararul tocat marunt apoi cascavalul ras  si dovleceii.Punem compozitia intr-un vas termorezistent uns cu unt si pe deasupra se presara parmezanul si se da la cuptor  pentru 40 -45 minute la 185 gradeC.
FOARE FOARTE BUN .Chiar ne-a placut foarte mult MIE SI SOTULUI MEU!!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu