joi, 14 martie 2013

Gateau di patate

Ingrediente:
  • 1 kg cartofi
  • 120 gr.sunca de praga
  • 150 gr.cascaval afumat si 100gr de mozzarella daca aveti
  • 3 oua
  • piper ,sare
  • unt
  • putin lapte
  • pesmet
Mod de preparare:
Se spala cartofii si se pun la fiert  in apa sarata ,  cam 40 de minute, se incearca cu furculita daca sunt fierti. Se lasa sa se raceasca , se curata , dupa care se  face un pure  la care se adauga  putin lapte si unt.Pureul se amesteca bine  cu  cascavalul afumat si  sunca ambele taiate cubulete ,sare piper.
Se unge o forma cu unt si se presara cu pesmet dupa care se pune  compozitia obtinuta si se presara deasupra cu pesmet. Se incinge cuptorul la 180 C si se lasa compozitia cam 45 de minute, din cand in cand se verifica . Inainte de a se manca se lasa sa se raceasca putin.Pofta buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu