Ingrediente:
6 oua
1 si 1/2 cana zahar
1 si 1/2 cana faina
6 linguri apa
6 linguri ulei
1 praf de copt
vanilie
rom
2 linguri cacao
Mod de preparare:
Albusurile
se separa de galbenusuri si se bat spuma. Zaharul si apa se pun pe foc
la topit pana devine sirop consistent dupa care se toarna fierbinte peste
albusuri si se amesteca bine.
Adaugam praful de copt, vanilia, romul si galbenusul care este amestecat in prealabil cu uleiul si la final faina avand grija sa nu se formeze cocoloase.Asezam compozitia in forma tapetata cu faina, pastram cateva linguri de
compozitie si amestecam cu cele doua linguri de cacao, turnam deasupra
apoi mai punem 2-3 linguri de compozitie alba.
Dam la cuptor cca 25 de minute la 180 de grade si daca mai este nevoie inca 15 minute dupa ce am ridicat mai sus tava.
Cu aceeasi reteta am folosit tehnica din video mai jos mentionat....a iesit asa de dragut!!!!
Cu aceeasi reteta am folosit tehnica din video mai jos mentionat....a iesit asa de dragut!!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu