duminică, 14 aprilie 2013

Chec pusof cu cacao





Ingrediente:
6 oua
1 si 1/2 cana zahar
1 si 1/2 cana faina
6 linguri apa
6 linguri ulei
1 praf de copt
vanilie
rom
2 linguri cacao

Mod de preparare:

Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma. Zaharul si apa se pun pe foc la topit pana devine sirop consistent dupa care se toarna fierbinte peste albusuri si se amesteca bine.
Adaugam praful de copt, vanilia, romul si galbenusul care este amestecat in prealabil cu uleiul si la final faina  avand grija sa nu se formeze cocoloase.Asezam compozitia  in forma tapetata cu faina, pastram cateva linguri de compozitie si amestecam cu cele doua linguri de cacao, turnam deasupra apoi mai punem 2-3 linguri de compozitie alba.
Dam la cuptor cca 25 de minute la 180 de grade si daca mai este nevoie inca 15 minute  dupa ce am ridicat mai sus tava.
Cu aceeasi reteta am folosit tehnica  din video mai jos mentionat....a iesit asa de dragut!!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu